17 maj 2015

Regn sol regn sol - vila

Denna mousserande rosé rekommenderar jag verkligen!

Idag kan inte vädret bestämma
sig riktigt. Regn och sol om vart annat. Det gör inget - jag har inte planerat några utomhusaktiviteter idag. Det får bli vad det blir av dagen.

Staffan jobbar 12 timmar idag - så det är jag och barnen som har hela underbara söndagen tillsammans och det som är planerat är att Wille ska på Laserdome på kalas vid fem-tiden. Innan dess tar vi det som det kommer. Just nu sitter vi i soffan i pyjamas och bara njuter av att vara lediga. 

Ska måla lite i rummet idag. 

Igår hade vi besök av ytterligare
mycket goda vänner - än en gång tankade vi energi. Härlig kväll på alla sätt och vis!! Många roliga saker planerades in. Ser verkligen fram emot allt!

Nu säger Wille att han inte vill
gå på kalas.. Han tycker det är jättetråkigt :( med Laserdome för han är inte så bra på det. Naw..lilleman. Svårt dock att säga att han inte behöver, för det är hans klasskompis och tillika granne som fyller år - så det innebär att han i så fall får spendera hela kvällen inomhus och låtsas känna sig dålig - eller så får vi åka bort och säga att vi har fått förhinder.

Inget av det passar idag, så Willeman får snällt gå på kalas..

Ha en härlig söndag!
Kram Eva


1 kommentar:

  1. Här har det varit dåligt väder idag ..spöregn.. konstant..
    Hoppas kalaset blev bra och han kom hem nöjd ialla fall ;)
    Jag har fått mail :)
    Skriver snart
    KRAM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...