10 maj 2015

Kvällens njutning

Helgen

Så var det redan söndag kväll.
Som vanligt har helgen gått väldigt fort. Det gör inget, det kommer en ny om några dagar.. Men, visst - jag hade kunnat leva med att det är söndag i morgon och inte måndag. Men..äsch - det blir säkert en bra måndag (märker ni hur jag försöker övertyga mig själv?)...hoppas jag.

Fredagsmys med grillning, vin och soffhäng med familj inkl. kära mamma. 

Lördagsträning med BodyStep, inköp av present till fin vän, besök på Bonnamarknaden, grillning, vin och prat prat prat och skratt skratt skratt (energitankning) och avslutade med att titta på film med Staffan. Den gick på tv igår och hette The Dreamhouse. En thriller. En bra sådan. Kan inte riktigt släppa den från tankarna känner jag..

Söndagsträning med BodyBalance, sovmorgon, IKEA (mmmm finns ett nytt matbord där som vi blev brutalt förälskade i...), ny fåtölj, FinFrulle, regn, nya träningskläder, ont i tårna - dags att ringa sjukgymnast, veckohandling, tvätt, myror så in i norden under vasken, (måste skaffa myrgift), många idioter på vägarna (söndagskörare) som gärna riskerar andras liv för att komma först... suck..., soffhäng (just nu) med finaste dottern och feelgood-film på TV med Julia Roberts och Tuva Novotny i samma film - härligt!

Ja just ja - jag har även tryckt i mig på tok för mycket ostbågar :o)!

Ha en skön avslutning på helgen och en härlig natt!
Kram Eva

1 kommentar:

 1. Låter som en fullspäckad helg .. här har migränen haft sitt säte ;( men nu lite bättre och hjärnan med lite till haha
  Undviker helst körning på söndagar.. det är galet ute på vägarna då ..
  Hoppas att det gick bra i alla fall …
  Och lite ska man unna sig när man tränar också ..
  KRAM Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva