14 maj 2015

Kvällen innan fredag

Skåne är underbart!

Tycker verkligen om att vara ledig så här en dag mitt i allt. Det är som om man får extra tid till antingen sig själv, sin familj, sitt hem, eller till renovering - eller så tar man tiden till allt :).

Lite så har det varit idag. Jag har både tränat Bodypump och tagit en kvällsPW - träning för kropp och själ. Fotona ovan är från min kvällspromenad. Snacka om att det är skillnad mot när jag tar min kvällspw i november... Sverige är fantastiskt just nu!

Renoverat har vi gjort, vi har målat i rummet och på väggen! Nu ska det torka och så ska vi på det en vända i morgon också (behövs säkert fler gånger, men vi tar en dag i taget).

Jag har tvättat (fick göra en paus i bloggandet för jag kom på att jag hade tvätt i maskinen..), klippt gräsmattan och rensat ogräs och så har vi umgåtts hela familjen på ett eller annat sätt - mest utomhus i det fina vädret! Vår soldyrkande dotter ser redan ut som om hon varit utomlands...

Jag jobbar i morgon. Resten av familjen är lediga - därför har jag nu tagit mig upp i sovrummet för att lägga mig och kolla lite tv och förhoppningsvis somna i tid.

I morgon är det fredag kära ni - visst är det härligt!

Kram Eva

Pannkakor till lunch :o)1 kommentar:

  1. Ledig dag för mig…ligger med nack och huvudvärk fortfarande ..så trött på att den aldrig försvinner..
    Hoppas att du har en underbar fredagskväll vännen
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva