20 maj 2015

Håret & födelsedag

Hallongården, ett härligt ställe att besöka i Skåne!


I tre dagar har jag haft klåda i hårbotten.. När jag sedan får reda på att någon i vår närhet har löss, så kliade det om möjligt ännu mer. Fast mest kliade det när jag tänkte på det.. I två dagar har jag luskammat mig just i fall att... Men ingen läskig lus har visat sig (det var ju inte sååå länge sedan vi såg en livs levande...örk) så jag vet hur dom jäklarna ser ut. Idag fick jag till och med en kollega att kolla mig i håret (för att vara på den säkra sidan) just där det kliade som mest. Men, nä - ingen lus. Skönt, med tanke på att jag i kväll var hos frissan.

Tänk vad jobbigt om hon hittat en lus. Kan man sjunka genom frisörstolen om det hade hänt? Hehehehehe, det spelar ingen roll. Någon lus har jag inte, men kliar gör det och det är väl shampot gissar jag - är ganska känslig, så det är nog bäst jag köper Head&Shoulders som är det shampo som passar bäst.

Vad använder ni för shampo?

Det närmar sig min födelsedag och det blir då "min dag". Familjen följer med på de upptåg JAG vill göra och affärer, ställen med mera som JAG vill besöka. Härligt!

Det blir därför: Inredningsaffär, inredningsaffär, lunch i Vismarlöv, inredningsaffär & avslutar med hallongård. På seneftermiddagen slänger vi ihop en god pastarätt med gott rött vin och avrundar med en tårtbit tillsammans med min mamma (hoppas jag?!)

Jepp, planerat och klart! Fast det dröjer ett tag till.

Nu ska jag klia i håret lite och snart somna!
Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Är verkligen det schampot bra, har hört att den inte är så snäll mot håret (om det är clearasil du menar)?! Jag skulle nog fråga frisören om ett lämpligt schampo! Just nu har vi en stor flaska med pump från loreal som min dotter och jag använder, tidigare hade jag en sort från kerastase... Det är inte lätt för ett schampo kan kännas bra från början och sen blir det sämre...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror som kicki att man kan bli känslig mot shampoon, som ändå var bra från början...
  Jag byter schampoon men just nu använder jag John Friedas schampoo som jag gillar massor !!
  Önskar dig en mysig lördag och helg
  KRAMISAR

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva