8 maj 2015

En gammal vana är bruten

Beklagade mig igår
för Li att det liksom inte händer något med kroppen... Jo, jag kan känna att jag är mycket starkare över lag och att det börjar forma sig. Men, jag har ju min "bullmage" som tydligen aldrig vill ge med sig. Jag lyckades ju gå ner 14 kilo, varav jag nu har gått upp 4,5 och jag är helt övertygad om att det sitter på min mage.....

Varför har jag gått upp?
Varför har jag tjock mage?

Jag äter ofta men mindre portioner och håller en jämn ström med mat i kroppen och mår jättebra! - men det är inte kul att klä sig och att alltid behöva tänka på att dölja magen. Frågade Li i går hur hon fördelar matintaget och vad hon äter och det var nästan exakt som jag, så när som på en sak.. Jag äter inte frukost hemma innan jag kör till jobbet... 

Har aldrig kunnat äta så tidigt sedan jag flyttade hemifrån.. "Det kanske är en gammal vana bara att du säger att du inte kan, sa Li" - Har du provat på sistone...? Wops.. Eh...nä det har jag ju inte.

Så idag :o) har jag ätit en tallrik med fil och osötad müsli! Det gick, och det gick bra. Det var till och med gott!

Jag ger inte upp, magen ska bort.

Träna har jag gjort i många år, men det är nu den 7:e veckan som jag kör BodyPump, BodyStep och BodyBalance regelbundet varje vecka och det har gjort underverk för  ryggen, höften, inombords i kroppen (mage mm fungerar utmärkt), flåset, styrkan, humöret, håret, hyn, naglarna med mera!Plus, kära ni - det är fantastiskt roligt!!Bildresultat för tivoli karuseller bakkenSanna, Bonnamarknad är som en vanlig sommarmarknad med massa stånd där det säljs allehanda saker som man inte visste att man behövde + tivoli. Typ Kiviks marknad i mindre format.

Det har vi i kommunen fredag - söndag denna helg och det är höjdpunkten på hela året för alla (ja, kanske inte alla...) men framför allt för våra ungdomar. Kommer själv ihåg hur kul man hade när man var yngre


Önskar er alla en fantastiskt skön fredag!!!
Kram Eva3 kommentarer:

 1. Så skriver jag igen :) rätt nu hoppas jag bara total trött denna morgon men var tvungen att gå upp och se hur det gick med kaninerna !
  Tack för förklaring med marknaden :) låter hur kul som helst här har vi grönan o Skansen att gå på men det blir nog inte samma sak ;)

  Till träningen tänk på att muskler väger mer än fett !!!!! Så stirra dig inte blind på vågen ... Du tränar mycket nu vilket ger massa muskler !!
  Core träning är däremot jättebra träning för dom inre musklerna och dom "tappar" vi lätt när vi bär våra barn
  Det hjälpte min rygg o mage i alla fall små små rörelser att hitta dom djupt liggande core musklerna som håller hela magen ...
  Förlåt allt krångel ❤️❤️❤️
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Hej där! Du är ju på bra väg med träning. Det kan vara alltid bra att kolla igenom sina vanor, och som du la till frukost hemma. Bra där. Det är inte alltid lätt med att få ihop kost och träning.... Matdagbok kan vara en bra hjälp, då får du mer koll på vad du äter och kan justera då det som kanske behöver justeras... Ha en toppendag!

  SvaraRadera
 3. Tack Finaste !!!
  Skriv till mig på mailen om du vill hitta ingen mail hos dig ??…
  gemsofmylife@gmail.com
  Kram Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva