12 april 2015

Nyförälskad

Jag ska inte prata om att jag är nyförälskad i Staffan. För det blir jag lite titt som tätt :). Nä, jag ska berätta om att jag blev förälskad i en affär. 

Affären heter RITUALS och när jag kom in där, så ville jag inte därifrån. Nu skulle man kunna tro att jag är sponsrad, men ack nej, det är jag inte. Men jag är helt förundrad över att man kan må så bra över att vara i en affär. Här säljs produkter för välbefinnande. Det känns som att man befinner sig i ett SPA.. Dofter, dofter, smaker och känslan. Här fick man prova allt!

Köpte med mig en duschskum och en hudlotion. Den serien jag ville prova först heter Laughing Buddha. Känns LYXIGT att använda produkterna. Hela idén är att man ska hitta en ritual för välmående. Produkter, ljus, doftstickor, örtthé och mjukiskläder.

Jag kommer tillbaka!

I forntida Kina var den skrattande Buddha en munk, berömd för att han spred glädje omkring sig vart han än gick. Enligt sägnen ger det lycka och framgång om man gnuggar honom på magen. Upplev en serie energigivande produkter som innehåller citrusfrukter, berömda för sin positiva, uppbyggande effekt.

Helgens planer
Det var många planer för helgen och vi har hunnit med en hel del. Middag med goda vänner, kalas för kusin Cajsa, två träningspass, bygga vägg, rensa bland cyklar och bara slappa. Vissa saker har vi helt enkelt skitit i för att vi inte orkat. Men, det är ju meningen med helgen. Göra saker man tycker är skoj och mindre roligt och att kunna koppla av också.

Vila
Nu ligger jag här i vår säng med Wille bredvid mig (en stund till) och doftar av apelsin och cederträ och försöker koppla av. Det är en tidig morgon i morgon - flyget till Stockholm går 07.20 för en arbetsdag på huvudkontoret. Åker hem på kvällen igen.

Önskar er en skön avslutning på helgen!
Kram Eva

ps. Facebook är så himla bra, i helgen har vi sålt två stolar, två cyklar och vår crosstrainer! ds.
 

1 kommentar:

 1. Men säg till nästa ggr du ska till Stockholm :)
  Fika måste vi alla ju göra ;)
  Rituals är bra med fantastiska lukter :)
  Och jag har en skrattande buddhan här hemma fått som gåva ...
  Stor kram till dig finaste !!!
  Kram Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva