7 april 2015

Full rulle :)

 

Påsk
Tänk vad tiden springer iväg när man är ledig och sällan sitter med en dator i knät eller på skrivbordet. Hos oss har det varit en strålande påskhelg med mycket god mat, goda vänner, familjemys, grillning, bygge av vägg, soffhäng, shopping, träningspass och långa sovmornar!

Faktiskt inte så där jättemycket godis som det brukar :). Barnen fick vars ett påskägg fyllt med godis och en peng. Det har varat hela påsken. Det fungerar bäst för oss om vi inte handlar en påse med blandgodis, för då äter vi konstant - oavsett om vi tycker om godiset eller inte... Det har minimerat det hela och jag känner mig inte lika uppblåst som jag brukar efter en påsk.

Studsmatta
För några år sedan var vi tvungna att kasta vår studsmatta. Vi hade köpt nytt skyddsnät och hoppskydd - men det varar ju inte hur många år som helst och den var väldigt skraltig (skånskt ord?). Kan inte påstå att vi tänkt köpa en ny studsmatta....någonsin..... Det var jätteskönt att inte ha det fula åbäket i trädgården. 

Men... efter många veckor av tjat och undran från sonen så gick vi med på att köpa en ny. Klart pågen ska ha en studsmatta och hoppa i :)!.

Sååååååååå, nu är vi i "studsmatteträsket" igen. Kul faktiskt!


Kort arbetsvecka!
Kram Eva



4 kommentarer:

  1. Kul med studsmatta! Låter som ni haft en helt underbar påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lång och härligt - men aldrig tillräckligt lång.... Om du förstår vad jag menar :)? Några dagar till är ju aldrig fel.

      Kram

      Radera
  2. Men vilken kondis dom får våra barn,, barnen hade tävling i " rumpstuds" vet du vad det är ??
    Och gjorde 1000 stycken.. jag klarar knappt 100 sen är jag slut..( nu klarar jag väl 10 om ens det haha) så det är nog bästa kondisen man kan få..;)
    Kram Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rumpstuds...hm...måste vara ner på rumpan och upp i stående och ner igen - eller? Eller är det "bara" studs på rumpan? Har aldrig provat något av det...
      Kanske dags :)!
      Kram

      Radera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...