9 april 2015

Detta ska vi nog se :)


Alcazar
Vi var ju i Stockholm och på Hamburger Börs och såg Orup. Det var fantastiskt bra och rolig resa :). Staffans fina idé. Nu vill vi åka upp igen till hösten och denna gång se "Alcazar - Disco Defenders". Även det Staffans idé :)!

Yes!
Här ska det planeras!


BodyPump
Laddar för ett BodyPump-pass ikväll. Ska bli så kul! Har verkligen fått blodad tand för denna träning igen. Det har varit lite tillochfrån med BodyStep/Pump/Balance. Något år har jag tränat det för att sedan tröttna (blev för fattig och hade inte tid på kvällar) -och nu är jag då tillbaka igen i detta. Första gången jag provade BodyPump var nog ca. 13 år sedan  - tiden går...

Ovanvåningen
Alla träreglar till väggen är nu uppe. Idag står "bygget" still - det är stora tränardagen för hela familjen. Men i morgon kör i en runda till. Kan bli extrasnyggt med lite vin i kroppen ;).

Facebook
Har idag via facebook sålt vår Crosstrainer och två fina vita stolar. Älskar facebook - det går så fort att sälja saker. Perfekt att andra får användning för det när vi nu inte har plats för det. Crosstrainern är väl använd - men fullt fungerande och kan nog glädja tjejen i många år. Vi har absolut använt den och haft nytta av den. Stolarna har vi innan använt som sängbord, men vi köpte ju nya - så då är dessa lite överflödiga.

Nä, dags att ladda!
Kram Eva
1 kommentar:

  1. Det händer alltid massa roliga saker hos dig, Önskar dig en mysig helg nu
    KRAMISAR Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva