15 april 2015

Bagarbod

Bild från Vismarlövs café & Bagarbod

Många projekt
är det på gång just nu. Flest projekt på jobbet att hålla reda på, men även hemma som ni säkert kommer ihåg. Just nu "vilar väggen" lite. Den är på plats och det som är kvar är gips (finns hemma nu) och dörr. Men, så länge väggen är så klar den kan bli innan vi vet tapet mm så behöver vi inte stressa fram en dörr heller.

Vi ska måla väggar och fönsterfoder/karmar eller vad det nu heter i det närmsta. Det tar ju sin lilla tid. Vi tar det därifrån :).

Har massa
kuligheter på gång också. På lördag ska jag käka lunch med en himlans god och gammal vän, Helena. Vi tar oss tiden till det och möts på "Vismlarlövs café & bagarbod". Ibland passar det bättre att få lov att sätta sig ner och bli servade båda två, än att en ska fixa och trixa. Här tror jag nog att vi kommer att trivas. Veckans soppa som vi ska äta är Hedvig soppa. Till det något gott att dricka och så en massa massa massa prat och skvaller. Ser fram emot detta jättemycket!

I morgon kära ni, är det så åter dags för BodyPump, så härligt!

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Haha goa du. 💜 nu är efter bilderna på plats. Sköt om dig.
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...