23 mars 2015

Syn


Bildresultat för tecknade glasögon

Smärta & Syn
Under några veckor har jag haft ont i nacken. Du vet en sådan känsla att man vill "knaka till det" men det gick inte. Irriterande känsla och så gjorde det så klart ont. Ibland mindre ont och ibland så ont att jag ju även fick lite migrän :(.

Idag kom vår massör till jobbet och jag beklagade mig.. Redig behandling i nacken fick jag och det onda försvann. Fick lektion i att synen faktiskt är kopplad till nacken och att dom som har sämre syn ofta kan få ont i just nacken........ "wops..."....jag som ser som en kratta nu för tiden..

Det har alltså ett samband.

Så idag har jag skrivit ut en rekvisition från jobbet på synundersökning och nya terminalglasögon.

Så om jag nu får rätt på synen, så kanske (hoppas jag nu) det onda i nacken och huvudvärken försvinner! Tre saker i ett (Kinderägg..).

Helgen..
har varit fantastisk med BodyStep (jepp, gick jättebra - jag klarade hela passet trots hiskelig träningsvärk och mådde kanon efter) bowling med kära vänner (DET däremot har jag träningsvärk efter...inte så bra för min höft..) köpemat och samkväm därefter, toppensöndag med många saker gjorda.

Härlig helg!

Kram Eva

1 kommentar:

  1. Behöver också fixa glasögon men det är ju sååå svårt att välja …..
    terminalglasögon är ett måste och tror inte att sitta framför dator är bra heller när man inte tränar så måste komma igång med träning nu när prover är bättre :)
    Stor Kram
    Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva