20 mars 2015

Stelbent

Stel
Åh, du fantastiska träning. Det är ju bara så himla roligt (och hiskeligt tungt om man vill) att träna BodyPump. Körde hela passet och hängde med hur bra som helst, så min träning innan har verkligen gett resultat. Sedan så blir det ju betydligt tyngre att köra så intensivt på musklerna mot vad jag gjort innan. Ett BodyPump-pass på 60 minuter kan man nästan likställa med 2 Cirkelpass á 30 minuter. Mycket effektivare med andra ord!

Li som jag gärna tränar för, tillika en mycket god vän, kör hårt. Fasiken så bra tränare hon är. Under tiden jag tränade så insåg jag att jag måste ligga på rejält nu några månader, för jag ska ju stå bredvid henne på Ibiza strand i sommar....hugh..... Hur långt i från någon kan man stå utan att det verkar konstigt...*fniss*....?

Li lär sig allas namn och pushar väldigt mycket under träningens gång genom att säga liknande "kom igen nu Eva" mm - vilket triggar igång en extra mycket (framför allt om man tänkt vila lite...)

Jo, jag har träningsvärk idag.
Ganska så mycket också - och mer kommer det för varje minut.
Men, det känns skönt!!BodyStep
I morgon ska jag köra BodyStep - ja herregud hur ska det gå... Det är ett "redigt" förbrännarprogram det. Toppen! Precis vad jag behöver, om jag kommer upp ur sängen.....

Men, nu är det först fredagsmys med tacos, myskläder, massage (eh...en förhoppning om att musklerna ska få massage av maken idag..) rött gott vin och soffhäng med bästa familjen (min egen..!).

Önskar dig en härlig fredag!
Kram Eva

2 kommentarer:

 1. Ha en skön helg. Det förtjänar du efter all träning!

  SvaraRadera
 2. Grymt duktig och träning är så kul längtar tills kroppen orkar igen :)
  Hoppas din helg varit mysig och bäst
  Kramisar
  Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva