19 mars 2015

Rumpan..
BodyPump
Ikväll "smäller" det igen. Dags att ge sig på BodyPump igen. Tränade det under många år, men har haft uppehåll och tränat på Itrim på luncherna. Nu känner jag för förändring och känner att jag saknar BP-träningen. Men frågan är; håller höfterna?

Det ska vi ta reda på ikväll :) Kanske en aningens dumt att redan ha full träningsvärk...för jag vet....jag kommer inte att komma ur sängen utan hjälp i morgon... Även om jag bara kör med stången utan vikter....*hahahahahahaha* det blir en syn det.

Rumpan
Köpte ju nya jeans i helgen. Ett par av dom är modellen Slim. Men, efter att ha använt mina jeans en dag så tappade jag dom nästan i midjan. "Ah..tänkte jag. Dessa töjer sig som fasiken."

Bäst jag byter. Sagt och gjort, körde dit efter jobbet igår. Men herregud..vilken skillnad i storlek. Fick nästan lägga mig och åla mig i byxorna i provrummet. Men på kom dom ;) efter mycket hoppande och studsande (dold kamera hade haft kul)...

Stod både länge och väl och begrundade min bakdel.. hrm... bred och så får man det där vecket under häcken när det sitter så tight.. Fult? Normalt? Ja, vad vet jag - jag vet i alla fall att dessa töjer sig och kommer att bli lagom (hoppas jag nu..). Jag kan ju så klart röra mig, men ska villigt erkänna att jag kände mig lite som en stoppad korv :o).

När jag sedan gick ur affären så tittade jag alla damer i rumpan *hahahahahaha* för att se om dom hade "vecket". Svar: Jepp, det hade alla som hade slimbyxor = jag blev glad!

När jag ändå var i affären så passade jag på att köpa mig en vit snyggskjorta. Bra till alla kläder i alla lägen. Har saknat en sådan i typ 10 år... Nu har jag en!

Snyggskjorta, nya jeans och "vecket"....hrmpf...

Nä, av med klackskorna, på med Eccogympa (så var jag där igen...med Ecco) så att jag kan röra mig fritt idag och inte påfrestar höfter och rygg i onödan. Ska ju vara fit for fight ikväll.

Kram Eva


4 kommentarer:

 1. Du har ju hur snygg jeansrumpa som helst !!!
  Inga konstiga veck där inte :)
  Snygg outfit !!
  Så himla stilfullt med vit skjorta och jeans
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så snäll du är :) tack!!
   Fast nog är vecket lite konstigt - men vad gör det :)

   Ja, jag tycker det är riktigt snyggt med vit skjorta och jeans faktiskt - det får bli lite mer av den varan.

   Kram

   Radera
 2. Hoppas att pumpen gick bra :-)
  Jeansen sitter ju kanon!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pumpen gick jättebra, känns idag dock...
   Tack snälla för komplimang - kan behövas efter skräckmötet i provrummet (usch vad jag hatar provrum...)

   Trevlig helg!!
   kram

   Radera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva