29 mars 2015

Ljus kväll

Jag har fått fin påskgrupp av mamma och själv har jag köpt lite
påskliljor och "påskat" min fina bricka.
Så härligt det är ikväll när det är en timme ljusare än innan. Det är dom här ljusa kvällarna som gör mig så sugen på att ta en promenad, som gör att jag längtar än mer efter ljumma sommarkvällar  med goda vänner och familj. Men det kommer, det kommer - jag vet.. Visst är det härligt?

Det var en rolig lördag, först fotboll som slutade 3-3. Underbart bra att tjejerna inte förlorade, men tyvärr räckte det inte till semifinal. Men, det var en solig eftermiddag och vi slog publikrekord :) och det blev många mål och vi fick vråla 3 gånger - det är inte illa. Ganska frusna åkte vi sedan hem och bunkrade upp med gott att både äta och dricka och hade myslördag.
Vaknade 8 som blev 9 när vi ställde om klockorna. Har gjort vanliga söndagssaker, handlat, tvättat, ätit, och så har jag faktiskt tränat BodyBalance. Svårt men skönt! Ska nog köra det fler gånger :)

Nu ska jag, när jag orkar, ta mig upp ur soffan och förbreda för en veckas arbete. Det är påsklov för barnen, men inte för mig.. Känner mig helt stel i kroppen och har faktiskt huvudvärk. Gissar att jag har druckit för lite, så jag får nog ta och bäla vatten i mängder innan jag lägger mig. Annars kanske man vaknar med huvudvärk också...Ikväll tänkte jag extra mycket på Lena med familj.
Varm kram till er.Go kväll!
/Eva

1 kommentar:

  1. Här börjar barnen sitt påsklov nästa vecka.. och så även sonen som går i göteborg.. Så lite ledighet ihop blir det det här lovet ialla fall
    Önskar dig en mysig start på veckan
    Kram Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva