27 mars 2015

Helgen är snart kommen...

Av Eva Lindh. Foto Anna Kern. Lantliv Trädgård
Härlig bild, jag hade gärna hoppat in och satt mig på bänken.
Det känns
även i kroppen efter BodyPumpen igår. Härligt! Det som är lite jobbigt är väl att det är finfredag idag på jobbet och jag går med dom höga klackarna och lite obekväma kläder - samtidigt som jag stapplar pga grymme träningsvärk i ben och armar... Ser inte klokt ut helt enkelt. Men, jag kan alltid säga att jag tränat hårt :).

Jag blir uppmjukad i morgon när jag kör BodyStep och på söndag när jag kör BodyBalance så kanske jag till och med blir lite vig ;).

Ja, som ni kanske förstår så har jag nu köpt mig ett kvartalskort på träningsstället och ska försöka utnyttja detta. Minst två gånger i veckan ska jag träna och får jag bara till det, så blir det ytterligare en gång. Jag tränar ju även på jobbet och utsliten vill jag ju inte bli..

Just nu, förstår du, längtar jag oootroligt mycket efter att få slänga av mig dessa kläder och hoppa i ett par löst sittande mjukisbyxor och en stor hängande oformbar tröja. Sätta upp håret i en tofs (har det så fint lockat så...)  och slänga mig handlöst i soffan med ett glas vin.

Det är ju fredag!

Kram

1 kommentar:

  1. Men vill ju se ett kort med dessa tjusiga kläder :) du kan ju inte annat vara en fin !!
    Och så himla imponerad av att du tränar så mycket , det är ngt man verkligen mår bra av
    Hoppas att din fredag var bäst
    KRAMISAR Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva