16 mars 2015

Dukning

Fiiiina tallrikar :)!
Lördagsgäster
Efter att ha bokat om vår träff flera gånger så var det äntligen tid för Terese och Roger att komma hem till oss på myshelg. Det var på tok för längesedan. Dock var jag glad att kunna duka med våra fina tallrikar :)

Vi började träffen med en drink , och sedan satte vi oss till bords med en hiskeligt stor räckmacka och ett gott vitt vin till detta.
Efter att vi i några timmar pratat och pratat och pratat och tittat på gamla videofilmer från våra resor så var det dags att laga huvudrätten som bestod av rostbiff i bit (bara precis vänd på järnet..mums), ugnsspotatis, grillade primörer och rödvinssås - till det ett Zinfandelvin - hurra så gott det var!
Under tiden denna måltid avnjöts så satte Mellofinalen igång och vi lyssnade och var fullt eniga. Måns ska vinna (jag slösade nog hela min månadspeng på att sms rösta..hahahahaha).

Tillbakalutade i soffan så avslutade vi måltiden med några kulor gammeldagsvaniljglass, en slät varm jordgubbskräm och chokladsås - mumma....

Fotona nedan är lite gröna....suck....Grabbarna fick välja film (eller var det vi?) och då såg vi "21 jump street". Hahahahahaha, så himla rolig den är! Många härliga skratt - längesedan jag skrattade och nöjt så mycket av en film! Har du inte sett den, gör det - den är bra!
 
 
Söndag
Vi avslutade vår härliga myshelg med en stooor frukost och ännu mera prat. Vi skiljdes åt med ett nytt datum inbokat - vi får se om det håller, eller om vi måste boka om flera gånger igen... Hoppas inte.

Resten av söndagen gick åt till att hämta hem Maja, tvätta, handla jeans (2 par!!! hittade jag) städa, äta, handla och sedan satt jag bredvid Wille i soffan under filten och bara hade mys.
 
Härlig avslutning på härlig helg!
 
 
 
Måndag
Nu kör vi vecka 12 - ha en fantastisk sådan & njut varje dag!
 
Kram Eva

1 kommentar:

 1. Vilken härlig helg :)
  Känner att jag också vill komma på myshelg hos er hihi
  Vilken fantastisk mat !!
  Var hade ni köpt tallrikar ?? Jättefina
  Önskar dig en underbar tisdag kväll
  Kram Sanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva