24 februari 2015

Zumba ;)

Idag har jag provat något nytt.
Jag har provat Zumba.

Träning
Det trodde jag aldrig. Men, vi har sådan tur här på jobbet att vi tränar på lunchen. Ibland sticker jag ju iväg och tränar på Itrim, men ibland tränar vi här på plats. Oftast ett hårt 30 minuters cirkelpass. Men idag hade en kollega med sig en DVD med instruktionsträning för Zumba. Det gick jättebra! Det var jättekul! Så ett pass i veckan får nog nu bli Zumba. Härligt att man fortfarande är rörlig i höfterna hahahahahahaha, måste sett väldigt roligt ut.

Ombyte förnöjer!

Middag
Igår firade vi ju Maja hela dagen. Började med skönsång på morgonen (hur kan det låta så hemskt...?), paketöppning, frukost och på kvällen käkade vi middag på Jensens Böfhus. Avslutade gjorde vi hemma med ytterligare några paket och så tittade Maja och Staffan på skräckfilm. Vi firar henne med släkt och vänner senare - då blir det mer paket ;)

Ridning
Maja tävlade i söndags och det gick inte så himla bra..Man kan nog sammanfatta det med att "inget gick vägen". Stressad häst, stressad Maja, farlig röd startflagga...., bråttom över hinder och fel väg. Men, vi har konstaterat att man "Måste träna på att tävla" också. Det är mycket man ska hålla koll på och komma ihåg och med vana och erfarenhet växer självförtroendet och saker och ting går mycket lättare. Nu ser vi fram emot nästa tävling!!


”Vår fina Wille ❤️! Tack för idag världens bästa @[657105649:2048:Camilla Farnestam-Lettevall]󾌸 längtar tills vi får se alla bilder.”
Willemys
Efter att vi firat igår, så gick jag och Wille upp och lade oss i våra sängar....och tittade på TV *mysigt*. Det tog inte så himla lång tid förrän både jag och Wille sov...
 
Trots detta kände vi oss inte utvilade i morse.. :(
 
 
Ha en skön tisdag - själv ska jag frysa i stallet lite!
Kram Eva
 
 2 kommentarer:

  1. Va roligt att pröva något nytt!!! Härligt!
    Låter som att födelsebarnet har haft en toppendag....

    SvaraRadera
  2. Kul att du tyckte om det!
    Jag har provat Zumba en gång. Jag och koordination och takt...... Haha! :-D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva