15 januari 2015

Live från tåget :)

Sitter på tåget hem mot Malmö.
 
Har varit på företagets kontor i Göteborg i två dagar för utbildning. Jättebra dagar, men nu längtar jag hem. Jag kan tycka det är roligt att hälsa på kollegorna, man lär sig alltid en hel del. Igår kväll var vi på Bryggeriet på Avenyn (vårt hotell ligger på Avenyn) och drack ett glas vin och åt en god middag. Jag har min kollega med mig från Malmö och tre kollegor från kontoret i Stockholm var också där samma två dagar.

Det var en mysig kväll.

Sedan var det ju en härligt god frukost i morse - å vad jag tycker om hotellfrukostar. Varför tar mig sig inte tiden en söndag och åker till ett hotell hela familjen och käkar hotellfrukost - det är ju så mysigt?!
 
I vanliga fall brukar jag sova som en "hossa" (strumpa på Skånska och som i detta fallet berättar om hur dåååligt jag har sovit) när jag sover på hotell. Men, jag somnade som en klubbad säl (förlåt..) i går och vaknade inte en endaste gång innan klockan ringde. Fantastiskt! Kände mig till och med utvilad. Kan ju bero på att jag gick upp 04.00 i onsdags...var liiiiiiiite trött kan man väl säga.

Under middagen igår så fick jag ett trevligt sms. Biobiljett bokad! En söndag i februari ska jag gå på bio. Vilken jag ska se? Ja, vilken bio har premiär i februari som vänder sig liite extra till kvinnor? Just det - Mr Grey :). Jepp, det ser jag extremt mycket fram emot.
 
 
När jag tänker efter har jag ganska många roliga saker inplanerade dom närmaste veckorna. Skoj att ha saker att se fram emot, som jag brukar säga.

Fast, det jag just nu ser fram emot mest - är att luta huvudet tillbaka mot sätet (åker 1:a klass - det är härligt) och låta tågets rörelser vagga mig in i lite sömn - och om de inte lyckas, så tar jag fram min tidning och bläddrar lite. Om ca. 2 timmar har jag nästa sak jag ser fram emot....
 
...att få träffa min fina familj som jag saknar. Hepp!
 
Kram Eva


2 kommentarer:

 1. Ja visst är det roligt med hotellfrukostar! Inte orkar man åka iväg till ett hotell då är det bättre att skapa ett hemma med frukost uppdukat på ett separat bord och man måste hämta!:)
  Mr Grey, hm, har fortfarande inte läst klart den första boken som jag fick i julklapp för 2 år sedan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som bra dagar, härligt och sova borta ibland och få längta lite.
  Jag är också nyfiken på filmen men han är ju int så snygg som jag föreställer mig :)
  Ha en bra kväll nu! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva