8 december 2014

Myssöndag med vänner

dusch
Fräckt utnyttjat med fönsterna :)

Tänk att helgerna går så fort.
Om man tänker efter, så går nog arbetsveckorna lika fort.
Tur är väl det :)!?
 
Har berättat det innan, men gör det igen.

Ibland är det för få helger och man hinner inte göra allt man vill. Träffa vänner, renovera, ta det lugnt, åka till skogen, titta på gamla filmer med mycket mera.
Framför allt har vi ibland svårt att få till träffar med våra vänner.
Vännerna som man ju måste vårda och umgås med.

Vi hittade ju lösningen genom att införa "Söndagsmiddag". Man träffas mellan 15-16 och så avslutar man träffen/middagen 19. På så sätt umgås man intensivt i trefyra timmar och har ändå kvällen fri till att förbereda veckan, natta barn i tid, krypa upp i soffan och titta på favoritprogrammet.

Igår hade vi Söndagmiddag med familjen Ljunggren. Vågar inte tänka på när vi träffades sist. Måste varit i början av sommaren... Igår fick vi så äntligen fyra timmar att äta gott, prata mycket och "komma ikapp". Jättemysigt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Denna vecka ska det packas in julklappar. Kom på, att om jag packar in tre åt gången - så hinner det inte bli tråkigt. Då blir alla julklappar extra fina och man kan lägga ner extra mycket kärlek på inpackningen. Vad tror du om det?
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idag är det långpromenad på lunchen och insupa sol...kanske...om den vill visa sig...Ikväll är det inpackning av julklappar och mys med familjen som gäller.
 
 
Kram Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva