17 december 2014

Fler snygga kläder till jul.
Fast dessa känns lite mer "juldagarna-kläder" - kanske inte "julafton-kläder".
Eller? Jag kan verkligen tänka mig stövlarna!! Liknande svart/vit rutiga byxor har jag ;).
 
 
 
 
7 dagar kvar till jul, och Maja är fortfarande sjuk. Maja har använt nässpray i några månader varje kväll hon lagt sig för att hon blir täppt i näsan när hon lägger sig ner... det har jag ju inte förstått. Så nu blir ju effekten tvärtom - dvs hon blir om möjligt, ännu mera täppt i näsan av att använda nässpray istället... Brutalt täppt!
 
Var i kontakt med vården och fick tipset att ge henne kortisonspray några dagar och se om det hjälper. Vi fick också en uppföljningstid för att se om Maja är allergisk mot något. Det var bara ett år sedan Maja var inne och gjorde pricktest, men det är kanske dags igen? Hu..tänk om det är pälsdjur...

~~~~~~~~~~~~
Så, då är jag helt klar med julklappar. Man vågar knappt skriva det, för då kommer jag på saker...hahaha...Men vad jag vet nu så är jag klar :).

Det vi inte är klar med är julgranen. Den är inte ens inköpt.. Det måste vi för fasiken göra idag. Annars hinner vi ju inte njuta av den.. Ahh, det måste bero på att det inte är snö ute - att vi har glömt granen alltså... Men, det är ju bara kul att köpa och klä gran :). Bäst att göra det snart!
 
Ha en skön onsdag!
Kram Eva
 

1 kommentar:

  1. Stövlarna är verkligen ursnygga!!!!
    Vill passa på att önska dig en God Jul! ..från en som inte är färdig med julklapparna!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva