10 november 2014

Vips var helgen förbi..

Varför går det så fort?
Varför hinner jag inte med allt jag vill på helgen?
 
Ja, troligtvis för att den inte är så lång...
 
I fredags började inte vårt fredagsmys förrän vid 21-tiden. Först var det nämligen dags för Halloweendisco för Wille och hans klass på en skola i närheten.

Härligt att se 8-åringarna dansa och vara utklädda och glada!
När vi kom hem dök vi ner i soffan och hade härligt fredagsmys.


Myshelgen har börjat ❤️!  Smörrebröd, snaps och öl. Förlåt..󾍇
 
I lördags jobbade maken och vi andra fixade och trixade hemma med diverse saker. Sedan packades bilen med övernattningsaker och vi begav oss iväg till Terese och Roger för en 24-timmars samkväm.

Lördagen bestod
av BloodyMary, danska smörrebröd med snaps och öl, matkoma, huvudsnurr, prat, skratt, diskussioner, ryggbiff med pommes och bea och fantastiskt gott Riojavin, mer skratt, utomhussittning med filt, skratt, myskläder, godis, choklad, vin, kaffe, "The hungergames 2", sova soffa, övernattning, frukost, avsked, glömd jacka och glömd laddare.


Kaos i köket 󾌸! Snart middag 󾮗.
Tokfolk :)

Hade lite hvuudvärk under söndagen... Men vi fick ändå "höstat/vintrat" trädgården till 95%. Det är en del saker som skall in i förrådet. Annars är vi klara med det, skönt!
 
Nu ska jag bara..ändra kläderna där hemma från sommarkläder till vinterkläder. Men det får nog bli nästa helg.....Man ska ju inte ta ut sig.... ;)

Kram Eva

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva