24 september 2014

Från i söndag..

 
 
 
Majas fina ritt var på Ceman och 90cm klassen i söndags.
Snyggt ridet Maja!
 
Det blev inpackning av presenter ikväll till Wille. Min fina kille!

Igår efter att jag bloggat och nattat honom - så däckade jag på soffan.
Vaknade 02.30...  Jag fullkompligt ramlade i säng - som tur är har jag cirka tre steg till sängkanten - och jag vet inte ens om jag prickade kudden.
Men, jag hade huvudet på kudden när jag vaknade i morse i alla fall. Det kändes dessutom som att den satt kvar i ansiktet tills jag kom till jobbet...

Men du; jag hatar mörka mornar...
Man vaknar liksom aldrig...
Det värsta är att så kommer det att vara flera månader till...

Det är ju upplyftande.. :/
Min vän Sussi har en lampa i sitt sovrum inställt på att tändas i lagom tid innan väckarklockan sätter igång - så att det är lagom-ljust i rummet och ögonen hinner vänja sig och vakna.
 
Skitsmart idé!

Mitt problem (?) är att denna förbaskade lampa sedan även tänds på helgen och då blir jag hiskeligt.. förbannad och tar bort (rycker ur) timern - och då är den inte igång när det är måndag igen - för det har jag så klart glömt att fixa. Det är ju inte det primära man tänker på när söndagskvällen kommer.
Vilka problem... Men jag måste försöka fixa till detta, för annars är det så himla deprimerande med tidiga mornar, och som sagt...det är mörkt flera flera månader framöver.

Hur gör ni för att känna er pigga och vakna?
Vitaminer?
Om ja, vilka vitaminer?

En sak jag älskar; att sitta uppkrupen i soffan och mysa i skenet av levande ljus. Det kan man i alla fall göra när det är mörkt!

Kram Eva
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...