25 augusti 2014

Länge sedan...

Hej..
Oj, här har tiden gått fort minsann.
Den gör ju det när man har kul.

Kul har vi haft - snälla ni vilken FANTASTISK sommar vi har haft. Jag är helt slut. Vi avslutade vår semester/sommarlov genom att åka en vecka till underbara Rhodos

Foto: Tokvarmt & tokhärligt ☀️.

Åh, så varmt och skönt och härligt. Lååånga dagar på stranden. Vissa dagar kom vi dit vid tio och gick hem vid halv sju. Fantastiskt. Till och med barnen njöt i fulla drag. Vi åt gott och solade och badade himla mycket. En härlig vecka som jag länge kommer att minnas.

Nu är vi tillbaka i vardagen och alla rutiner.
Men....det tar ett tag innan jag kommer in i allt nytt. Vi har en i 2:an och en i 7:an.
Det kommer bli mer plugga i höst.
Så är det väl för alla - eller?
 Hösten kom lite fort tycker jag bara... Kändes konstigt att efter en vecka med 37grader i skuggan, till regn och 14 grader... Jobbigt att ta på sig långbyxor.. 

Konstigt nog spände dom lite här och där också ;). Något jag snabbt måste råda bot på - jag vill inte gå upp i vikt, jag är ju på min resa nedåt. Ganska så i mål förstås, men nu ska jag bygga mer muskler - inte blir större pga litta för mycket god mat och dryck.... Men, det var gott när jag åt det :)!

Vi hörs!

Foto
Kram Eva

3 kommentarer:

 1. Ja en härlig sommar har det verkligen varit! Den får vi minnas nu när hösten är i antågande. Ha en fin vecka :-)
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Å va härligt ni har haft det , så skönt att få avsluta semestern med en resa till Rhodos! Då är ni laddade inför hösten!
  Ja,våra barn är stora,och bor ju inte ens hemma längre...det är en väldigt annorlunda tillvaro helt plötsligt,men himla skönt är det! Men det är så underbart att träffa dem också-då njuter jag som bäst.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Ja du visst spänner byxorna lite. Måns trivs bra i sin nya klass men saknar sin vapendragare. Varför syssla med hästar när man kan lägga all ledig tid på handboll :))
  Nu tar vi tag i hösten, myser i soffan och lagar musiga grytor. Kan vara mysigt det med. Kram tebaks

  SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva