21 juni 2014

Midsommar

Så var den slut.. Midsommarafton. Men, vilken härlig Midsommarafton vi har haft. Jag tyckte den var så bra att jag kan idag tänka på gårdagen med ett stort brett leende.
 
Nöjd med dukningen :)

Tänk, i 12 timmar höll vi igång. 15 pers. Vi började med en härlig Midsommarlunch med allt man tänkas vilja ha inklusive sång, snaps och skratt! Alla hade trevligt och roligt och mysigt (eh..jag har inte hört annat i alla fall...) och barnen var på ett strålande humör och lekte och stojade hela dagen.

Efter lunch, packade vi cykelkorgar och ryggsäckar med kaffe och fikabröd och gav oss iväg till Balders Hage där Midsommarstången stod färdigrest och klar. Picknick i det gröna och dans för den som ville stod på schemat. Nästa år tror jag minsann att vi tar och fixar en stång hemma (som vi gjorde för några år sedan). På det sättet blir det verkligen dans - då dansar alla :) för planket skymmer ;).
 
 
Majas "gris" kom till användning igen - bra sak det där!
Blir lagom ljud utomhus också.
Lagom kissnödiga cyklade vi sedan hem igen och kopplade av i strålande solsken på trädäcket med lite kallt och gott att dricka och tilltugg. Tomas hade (stort tack!!) fixat ett Musikquiz (ingen midsommar utan Tomas musikquiz) som vi tävlade i där i solen. Tror även grannarna hörde och var med på tävlingen. Fantastisk quiz - förstår inte hur man kan få ihop det så jäkla bra! Synd bara att tjejerna förlorade..med två poäng.. Grattis till killarna får jag ju säga (med en lite bitter underton... hehe).

Kvällen avslutades med grillat och vin och samkväm igen runt det långa bordet. Härligt med alla vänner (nästan, vissa behagade vara utomlands...eller hos grannar...) runt sig. Då känner jag att vi har ett rikt liv. Jag saknade så klart min kära Maja - men vet att hon har haft en härlig helg i Motala med kompisen Smilla och hennes familj. Men jag saknade henne ändå igår..

Tack till alla som var med - ni är bäst!
Kram Eva

Samtidigt som det var Midsommarafton, var det även vår Sammys födelsedag och min och Staffans 15-åriga förlovningsdag..  Kärlek!

1 kommentar:

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva