2 maj 2014

Slappt och tryggt

Hej sköna fredag och helg!

Jag har jobbat idag, men det blev lite mer än en halvdag. Jag hade inte så mycket att göra och så mådde jag inte så bra. Kände mig så där "utanför-kroppen" och faktiskt dessutom illamående. Nä tänkte jag, jag jobbar inte hela dagen.

walk in closet styles ikea walk in closet jennys jubilee Walk In Closet Styles Ikea Walk In Closet Jennys Jubilee
Första tanken var att köra inom klädaffären och köpa vita jeans. Jag vill verkligen ha vita jeans. Men jösses så dållet jag mådde. Jag körde hem direkt istället och la mig på soffan. Men, jag har ju ingen ro i kroppen...så efter 30 minuter klarade jag inte ligga still längre.

Upp och packade ner vinterkläderna och tog fram sommarkläderna.

Jo, jag har det uppdelat. Av den enkla anledningen att jag inte har plats. Önskar mig en Walk-in-closet. Kan nog hända en dag. Men inte nu, därför har jag plockat och rensat, kastat och provat, suckat och blängt mm.

Men, det blev en påse i kasthögen och en påse i "kanske-någon-annan-vill-ha"högen.

Härmed har jag ju även haft möjlighet att "sondera terrängen". Vad behöver jag köpa? Vad fattas i garderoben? Eh...mycket... Men, nu vet jag i alla fall vad jag ska leta efter när jag väl kommer till klädaffären. Jupp, jag har inga vita jeans, så känslan var rätt!

Jag, Staffan och Wille tog sedan en lång promenad - och därmed gick illamåendet och huvudvärken över. Det var ju tur...för annars hade jag inte kunnat dricka det goda vin jag dricker nu :)

Önskar dig en skön fredag!
Kram Eva

Säg hej till Figge och Maja.
Figge är Majas nya medryttarhäst - kul!


1 kommentar:

  1. Det är med en dröm för mig med en Walk-in-closet. Men då får vi bygga ut *fniss*
    pssst... inte hunnit smaka chokladpuddingen, men får bli till helgen.
    Kram Maya

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...