14 mars 2014

En ljus dag

Jösses så mycket jag tycker om denna årstid. Om det nu är vår nu menar jag.. För det är våren jag tycker absolut bäst om. Ljuset kommer tillbaka! Låter väldigt poetiskt och djupt. Men det är ju sant. För med ljuset kommer orken och lusten att hitta på saker. Både med vänner, familj och med hus och hem.

Idéerna sprudlar!

Varje vår (eh..även sommaren, hösten och vintern...) önskar jag att jag vore ekonomiskt oberoende... för allt det jag vill göra går ju så klart inte. Jag får helt enkelt göra en lista över det som är viktigast och mest behövligt. Kanske dags att knåpa ihop en sådan lista ikväll vid middagsbordet tillsammans med maken och det goda vinet?

Ja, så får det nog bli.

Helgen bjuder på mycket och roliga saker, men jag vet inte riktigt i vilken ordning. Det löser sig, en timme i taget så att vi hinner njuta av ledigheten också (trots att vädergudarna nog inte är på vår sida...). Vi tar det som det kommer helt enkelt.

Önskar dig en skön fredag!


Kram Eva
Foto från Google

2 kommentarer:

  1. Ja, som vi har längtat efter detta ljus!!! Visst är det helt underbart!!! Nu vill jag inte ha mer snö och kyla,men tyvärr ska det visst bli det i helgen...kanske inte dumt att jobba då?! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Nog hade det varit toppen att vara stenrik, men man får nog vara nöjd med det man har.
    Och det är mycket lättare när solen skiner och våren är på gång!!!
    Kram på dig och ha en härlig fredagskväll!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva