10 december 2013

Danmark

På fredag ska vi säga hejdå till min kära mormor. Är ytterst tacksam för att vi fick så många härliga år tillsammans. Det hugger i hjärtat varje gång jag tänker på att mormor inte finns med oss längre. Det känns så tomt och konstigt. Men jag tröstar mig med att jag vet att mormor är med mig själsligt hela tiden. Tårarna rinner med jämna mellanrum ~ tårar av saknad efter både mormor och min kära pappa.

Jag var inte helt klar med allt jag ville säga och göra med varken mormor eller pappa. Men, jag pratar med båda två när ingen hör mig. Det tröstar.

Tack för er omtanke. Det värmer. ~~~~~~~~~~~~

På tal om pappa, så var han väldigt närvarande i söndags när jag, Staffan, Wille, Maja och mamma körde över till Danmark och först Karrebaeksminde och sedan Naestved.

Det blev en snabb och blåsig fika i Karrebaeksminde vid stranden (iiiii vilket kasst väder) där vi åt goda hemmagjorda mackor (tack mamma!) och drack varm choklad. Kanske inte jättemysigt, men ändå himla trevligt!

Vi styrde sedan kosan till Naestved och Bilka Storcenter där vi shoppade och käkade middag. Det bidde mycket vin :) och lite annat smått och gott.
Hemfärd i spöregn och mörker.
Inte lättkört, men vi kom hem säkert och tryggt.
 ~~~~~~~~~~~~
Idag är jag hemma med Wille... Igår började Wille morgonen med kaskadkräkningar....kul.... Idag är den lille gossen pigg och glad igen - men vi håller stenhårt på att hålla oss hemma 48 timmar efter senaste kräkningen. Vill inte smitta andra och jag håller alla tummar och tår att vi andra inte har fått samma smitta!!
 ~~~~~~~~~~~~

Vad vi ska göra idag?

Vet inte... vi sitter och tittar lite på TV nu och myser i skenet av värmeljusen. Vi tar det lugnt och tar en minut i taget. Kanske vi tar och läser lite i Suneboken, eller så ritar vi på det pusslet som Wille fick i sin paketkalender idag.

Ha en skön tisdag!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva