12 november 2013

Plommon

Ett sätt att hålla "suget" borta eller uppmuntra det på annat sätt, är att äta plommon. Finns inte plommon att tillgå så fungerar det med andra syrliga och söta frukter. Men det fungerar inte med ett vanligt äpple eller päron... Nä, det ska vara en lite mer exotisk frukt - då fungerar det bra =)

Ett annat sätt att nonchalera sötsuget är att dricka kolsyrat vatten. Bara det att man blir så galet kissnödig hela tiden.

Hela jag skriker inombords "gå inte på mötet ikväll"... Av den enkla anledningen att vikten smugit sig uppåt några gram varje gång... Det går så att säga, på fel håll. Men igår och idag har jag skött mig exemplariskt. Äter rätt och var till och med ute på promenad i spöregnet på lunchen.

Fast det hjälper kanske inte... Trots det inre skriket så ska jag så klart dit. Det är ju verkligen då jag behöver det. Dessutom är det bara tre gånger kvar på mitt år och sista gången kommer jag inte kunna närvara. Alltså är det bara två gånger för min del. Träna innan mötet ska jag ju  - och det ser jag fram emot trots att jag är tung i benen idag pga jogging i söndags och cirkelpass igår. Tror jag ska fokusera mer på styrka idag.

Myskvällen börjar ikväll vid 21-tiden när jag är hemma och har fått på mig sparkdräkten och sitter i soffan eller i fåtöljen framför den tända brasan. Ikväll ska vi läsa både engelska och franska (tror jag) och det ser jag fram emot.

Vecka 46
Måndag: Träna. Stallet. Teorilektion
Tisdag: Träna. Itrimmöte.
Onsdag: ---------
Torsdag: Stallet - Amaranta
Fredag: Träna.
Lördag: Till Madde :)!!
Söndag: Jogga. Vara hemma och skrota!

Foton på skorna jag är så stolt över kommer här. Allt köpt i samma affär och dessutom i hemkommunen.

Gosevarma för kalla vinterdagar/kvällar.
Snygge-vinter-skorna :)

Finstövlarna med klack!

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Oj så snygga stövlar å skor! Plommon e gott, men åt för många en kväll och fick ont i magen, häpp!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva