21 oktober 2013

..och så kom hösten på riktigt ;)

Jag har inte känt igen mig helt. Hösten brukar ju innebära gräsligt regniga dagar och fram tills nu har det varit jättebra väder tycker jag. Strålande solsken så att man har njutit av färgprakten på träden.. Jösses... så vuxet det lät.. Men i helgen har vädret visat sig från sin rätta sida...

Det har varit fullt med aktiviteter i helgen - roliga sådana!
--------------------------------
Fredag: Cykeltur (30 min enkel resa) till goda vänner -Caroline&Åke -  och en härlig fredag kväll. Liiiite jobbigt att cykla hem i minusgrader dock... och på tok för sent!!

Lördag: Liten uteritt med Amaranta och sedan hem till goda vänner -Mausi&Stefan- och en härlig lördagskväll. Dock inte så sen (pga söndagens aktiviteter) - men ack så intensiv och mysig.

Söndag: Pay&Ride tävling med Maja OCH Amaranta. Premiärtävlingen! Första dressyrtävlingen för båda två och premiär för Staffan att köra släp och för mig att stilla mina nerver så att allt skulle klaffa.
Uppe med tuppen, då första start var 10.00.

Hur det gick: Allt gick jättebra :) - fram tills själva programmet började. Då helt plötsligt kom "Trots-Amaranta" (är ju unghäst!) fram och ville inte vara med alls. Hon skulle inte gå framåt... puh... vilket jobb Maja fick.. Fylld av frustration kom Maja igenom programmet, men det bidde inte bra. Spelar ingen roll!! Det var första gången av allt - och efter motgång kommer medgång :) - vi är jätteglada ändå och jag är otroligt stolt över Maja!!
Igår hann vi även måla färdigt i Willes nya rum och flytta upp n ä s t a n alla saker. Konstaterade att vi ska stå på loppis och sälja jättefina leksaker. Vissa knappt använda. Har ni något tips på var?

------------------------------------

Här kommer lite bilder från igår:

Maja & Amaranta
Maja, Amaranta och Wille

Okej, vi är kompisar ändå!
Snyggt ekipage!
Det är lite lugnare kvällar denna veckan (tack-o-lov):


Måndag: Stallet BuRF-ridlektion
Tisdag: Stallet och Amaranta
Onsdag: ------------
Torsdag: ------------
Fredag: -------------
Lördag: Stallet och Amaranta. Fam. Ljunggren till oss
Söndag: Fortsätta med Willes rum och påbörja Majas.




Kram Eva

1 kommentar:

  1. Blir så avis på er hästfolk. Tycker att hästen är en mäktig figur med hur mycket kärlek som helst, ändå har jag en sådan respekt för dem.
    Ha en fortsatt go vecka.
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...