22 september 2013

Söndag är härligt!

Idag är en sådan där dag då jag inte har något planerat. I alla fall inget som jag måste hålla tiden för. Jag ska dricka upp min goa kopp kaffe och sedan ska jag byta om till träningskläder. En liten nätt joggingtur i regnet måste genomföras. Om ni bara sett vad jag stoppat i mig denna helg så förstår ni...

Igår bakade Maja två pajer... Inte bra för midjemåttet. En äppelpaj och en rabarberpaj och så vaniljsås till det så klart...Några chokladbitar slank också ner och självklart gott rött vin. Och det var bara lördagen. Vi hade ju även fredagsmys med goda ostar mm.... Ja, jösses.

Men gott var det!!

Resten av dagens aktiviteter är sådana där du vet, sortera sopor på sopstation, vika rentvätt, stryka lite, tvätta lite till, packa inför veckan, handla och slappa. Min käre make jobbar idag - så han vet exakt vad han ska göra i alla fall.

Lördagen var mysig. Dagen började med stallet för mig och Maja och en tur med Amaranta. Sedan åkte vi hem och då kom mamma som snällt nog passade Wille några timmar undertiden jag och Staffan var och inhandlade samtliga Willes födelsedagspresenter (som vi kunde - något ska beställas på webben idag) - så nu är det klart :-).

Vi hade sedan en mysig lördagkväll - dock kunde den varit liiite härligare...
OM vi bara hade haft soffan.... Åh, vad det dröjer!
Troligtvis två veckor till ska vi ha det så här....

Nä, på med träningskläderna!
Kram Eva

Här är vi vid hagen och ska rida ner Amaranta till stallet.

Wille i full fokus på läxa!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...