25 september 2013

Snart födelsedag!

Inte för mig dock.
Wille fyller 7 år på torsdag :-).

Konstigt; nu om kvällarna övar han läsning för oss. Var det inte igår han kom ut? Ja, ja - alla föräldrars frågetecken: hur kan tiden gå så fort?

Måndagskvällen försvann... Först var det ju ridlektion för Maja på ridskolan, som jag tittade på och direkt därifrån till styrelsemötet. Hemma sent.

Maja och Amaranta
Tisdagskvällen försvann lite också - fast det var inte så betungande :) utan snarare himla skojig.

Vi var hos Amaranta och Maja hade ridlektion för Martina. Jättekul och jättebra lektion. Troligtvis var det första gången Amaranta hoppade kombination. Det gick bra!

Ikväll har jag inget planerat - men har så klart übermycket att göra ändå. I morgon fyller ju som sagt Wille år och då ska det ju förberedas i kväll för att i arla morgonstund i morgon ställa upp med skönsång och paket :).

Snart 7-år :)!


Ikväll ska jag dessutom ut och springa en runda - för när jag skulle iväg nu på lunchen så vände jag och körde tillbaka igen... Jag insåg att jag skulle hamna i minst två vägarbeten och bli försenad med ca. 20 minuter - precis som i måndags. Det gör mig helt ärligt asförbannad - så för att inte hetsa upp mig för mycket (måste tänka på hjärtat...) så körde jag tillbaka istället. Därför får jag ju snällt motionera ikväll i stället och då blir det ett intervallpass tror jag minsann. Det ska kännas i kroppen!!

Nä, jag ska nu ut och ta mig en promenad i det superfina vädret och se hur folk i allmänhet har fixat och trixat i sina trädgårdar så här den 25 september.

Kram Eva



2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en trevlig födelsedag!

    SvaraRadera
  2. Ja det är lite hemskt att tiden går så fort... Min yngste blev 5½ år igår. Tyckte det var nyss han föddes :-)

    trevlig helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...