2 september 2013

Hur kan det redan vara måndag?

Det känns som om det var fredag morgon just precis... Varför går tiden så himla fort när man är ledig, och så "masar" den sig fram när man jobbar (ja inte alltid förstås, när man behöver mkt tid så finns det inte där heller)?

Ja, ja - lika bra att leva idag!

Helgen i korthet:
Fredag: Familjefredagsmys med alla barn och Camilla. Det bidde tacos och filmvisning från när pågarna var små. Kul!

Lördag: Först ut till härliga Amaranta och Maja red ut en sväng (och jag joggade bredvid). Det var underbart väder. Sedan inom BC och handlade en liten gåva. Bort till ridskolan och Maja red lektion - hoppning i parken i ösregn... Gjorde oss fina och körde till Mausi & Stefan för familjeträff (4 familjer med barn) och "knytbuffé" och gott vin :) - Tack det var som vanligt skitkul och mysigt!

Söndag: Lullade i pyjamasen i flera timmar. Amelie och brukare kom och hälsade på. Staffan jobbade. När S kom hem körde vi till Rusta och handlade en matta till hallen och sedan till IKEA (träffade Annette - kul att se dig in real life!) och käkade middag och köpte 10 nya tallrikar. Hyrde film och somnade innan den var slut..
--------------------------------------------------------
Veckan som börjat:
Måndag: Styrelsemöte ridskolan
Tisdag: Itrim-möte
Onsdag: Föräldramöte
Torsdag: Amaranta
Fredag: ------------------
Lördag:
- Stalltjänst på Z-gården (sista gången)
- Ridning ridskolan (denna lektion flyttar sedan till måndagkvällar)
- Amaranta
- sedan är kvällen ledig..
Söndag: Förhoppningsvis hem till mormor
--------------------------------------------------------

Det känns som att det kör ihop sig lite denna veckan. Men - så är det ibland. Nästa vecka är ganska tom (än så länge) och det är härligt. Jag försöker vara noga med att "boka in ledig tid" i almanackan. Framför allt helger. Det måste finnas hela helger där inget speciellt är inbokat. Det är skönt att ta dagarna som dom kommer och vi har så klart lite projekt under hösten som ska hinnas med.

Just nu är jag lite orolig för min mormor som inte är helt kry :(

Ta hand om dig!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Tycker det går fort hela tiden, det var väl nyss jul och nu närmar vi oss igen! Jag får panik om jag har mycket inplanerat men försöker då tänka dag för dag bara och rätt var det är så är veckan slut!:)
    Inte kul när nära och kära blir dåliga...
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...