7 augusti 2013

Tveksamheter

Idag är vi tveksamma.
Vad ska vi hitta på?

Igår simmade och badade vi jättemycket och jag smorde in lilleman på tok för lite i ansiktet. Han har därför fått soleksem och vi ska med andra ord hålla oss ifrån direkt solljus. Lätt... Missförstå mig inte, jag kallas även för "mamma-smörja" för att jag smörjer in barnen i solskyddsfaktor exakt enligt "regelboken". Men..det blev för mycket "dyk-och-torka-bort-vatten-i-ansiktet-igår" så jag skulle ha smort in 10gånger oftare.

Tänkte inte på det.

Det är svårt att hitta på inomhusaktiviteter när det är 28 grader varmt och strålande solsken ute. Men, det blir nog lite spel typ Memory mm i skuggan på trädäcket. Man kan ju bada och ha keps på sig :).

Igår hade vi en mysig och trevlig dag. Var som sagt först på badet i flera timmar tillsammans jag och Wille. Härligt. Sedan körde vi hem till Helena och Andrea i Anderslöv och hälsade på. Några timmars roligt och mysigt fikade så körde vi hem igen. Fortfarande stekhett ute.

Sa hej till pappa-Staffan och gick ut på gröningen ihop alla tre och spelade fotboll (igen!) ett tag. Än en gång blev vi avlösta av kvartersbarnen som sedan resten av kvällen lekte dunkgömma mm.

Då passade jag på att köra ett cirkelpass. Det krävs ganska mycket vilja att köra ett hårt pass själv. Men det går jättebra! Nästa gång (i morgon) så ska nog Staffan hänga på.

Nä, frulle och Memory väntar

Kram Eva

Wille hoppar i plurret!


Jag och min lille påg (med mat i munnen)!




1 kommentar:

  1. Ja man kan ju inte smörja jämnt :)
    Skönt med innedag ibland!
    Kramis

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...