29 augusti 2013

Har ni en specifik städ-dag?

Hej!
Fy fasiken så trött jag är varje morgon... Detta är min första arbetsvecka efter semestern och just nu känns det som att jag har jobbat tre veckor i sträck... :(. Det var mig den längsta veckan på länge. Det gör inget, men när jag tänker att jag precis har börjat jobba får jag lite smått panik... Det är lång tid tills nästa ledighet!

Men, tänk positivt Eva - det finns mycket kul på vägen dit! Det får bli mitt mantra varje morgon....

Hur gör ni för att vara pigga och glada på morgonen?

Igår var det vår städ-dag. Vi har skapat oss en egen städ-dag för att inte hela tiden gå och plocka och städa lite då och lite då. Nä, hem och käka och sedan hjälps alla åt med städningen. Det tar inte så lång tid och det blir rent och fräscht. Så rent som vi vill ha det och inte så rent som städbolaget tyckte... Med det vill jag säga att vi är liiiite mer noggranna när vi städar än vad dom var... Nu har jag (överenergisk) gjort mitt eget schema med 4 veckors-intervall så att man städar över allt men inte alltid!

Idag är det Amaranta-kväll med Maja. Ser vi fram emot!



Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Jag är ju hemma hela dagarna så jag har inte någon speciell städdag.
    Dammsuger och städar toan gör jag varje dag och torkar av köksytor.

    Dammar gör jag väl typ varannan var 3:e dag :)
    Det tar inte så lång tid alls.

    SvaraRadera
  2. Jag har ingen bestämd städdag men det beror på att jag jobbar olika dagar i skift... Jag ställer mig hellre och lagar mat eller bakar - städning är trist tycker jag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...