2 juli 2013

Flyttlasset har gått

Hej!
Tisdag..känns konstigt. Inte en vanlig tisdag.

Det konstiga är att Simons rum är tomt. Dörren var inte stängd i morse utan stod halvöppen och ljuset strilade genom molnen och in genom fönstret (där persiennerna inte var nere) och genom den halvöppna dörren in på mattan på ovanvåningen. I ljuset låg Rambo och sov (katten).

Undrar om jag någonsin sett detta fenomen innan. Känns konstigt.

Igår gick flyttlasset för Simon. 
Simon flyttade hemifrån.

Känns konstigt, men man vänjer sig väl.

Lycka till med nya lyan!!

Tummen upp Simon!

Simon fick hålla TV´n i knät.
 

Allt ska få plats. Bara man vill tillräckligt.



Afrodite.
Kär och fin häst som vi är medryttare på.

Eller var... Igår fick vi nämligen beskedet att hon har kraftig artros på frambenet och kommer inte att kunna fungera som ridhäst mer. 8 år bara.. Så fruktansvärt sorgligt! I bästa fall kan hon med tiden användas som promenadhäst om hon blir av med smärtan.
Jösses vilken chock det blev. Lilla Afrodite som vi tycker så mycket om. Nu kan vi inte rida henne mer.

Vad gör man nu?

Vi har fått erbjudandet om att bli medryttare på en annan häst. Men det känns som att det inte blir bra. Det finns redan medryttare på henne och vi tycker hon är för stor och "för många kockar"...

Maja ska ha en D-ponny eller liten storhäst för att det ska bli riktigt bra. Vi har inte tagit något beslut än - det är Maja som bestämmer. Kanske vi rider på Saga lite under sommaren och letar under tiden.

Maja har tyvärr åldern emot sig. Maja är jätteduktig, men när man säger att man är 12 år blir det automatiskt ett frynande på näsan. Jag tror vi ska lägga in en annons själva och där också lägga in en video när hon rider. Kanske vi får napp då.

Vet du någon som behöver en medryttare? 
Hör av dig!

Maja med fina Afrodite.

Nu har jag 9 arbetsdagar kvar innan semestern. Egentligen vill jag inte räkna ner för då går tiden så sakta.. Men jag kan inte låta bli.

9 arbetsdagar....
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Men vad konstigt det måste kännas... Eventuellt kommer vår son göra i ordning en del i vårt hus och då blir vi grannar:) Det blir ju en omställning när de flyttar och jag känner verkligen stor skillnad bara efter att han fått körkort! Samtidigt är det ju roligt att få ta del av en ny fas i livet! En annan har ju bara stannat upp;)
    Jag kramade honom när han kom hem igår!:) Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...