27 juni 2013

Vita tänder?!

Igår "klickade" jag hem den här via Carolina Gynnings blogg. Kan det vara något tro?
Ja, det är värt att prova i alla fall - för jag har inga snygga tänder sedan jag rökte och inte Staffan heller sedan han snusade. Nu vill vi gärna prova att få vita tänder igen -utan att lägga flertalet tusenlappar hos tandläkaren (det gör man ju ändå ....). Fungerar det inte så vet vi i alla fall det - och kan prova något annat nästa gång!

Har du provat något liknande?


 Kram Eva




Den beskrivande texten säger:

XLNT Smile Tandblekningspenna

Tandblekningspenna med 30 behandlingar. Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med vart du än går.

Den innehåller en effektiv blekgel med Natrium Bicarbonate som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer man åt överallt och tänderna blir vita snabbt och säkert. Utmärkt att använda såväl på dagen som på kvällen och kan även användas för att bleka under tiden man sover. 

Hur går tandblekningen till? Pensla på ett tunnt lager blekgel på de tänder du vill bleka. Låt därefter blekgelen torka i 60 sekunder. Blekningen börjar direkt när gelén penslats på tänderna. Blekgelen trycks enkelt fram i penselborsten genom att vrida på pennans botten. Hur länge bleker man tänderna? 

Man bleker tänderna tills man är nöjd med resultatet, normalt efter 5-14 dagar. Vi rekommenderar att du använder den 1-2 gånger per dag, förslagsvis morgon och kväll. Man behöver inte ta bort blekgelen från tänderna efter att man penslat på den utan låter den sitta kvar tills den försvinner naturligt eller tills man borstar tänderna nästa gång. 

Perfekt att använda precis innan man ska sova så att tänderna bleks under natten. och dina tänder kommer alltid vara vitare än de var före blekningen.

3 kommentarer:

  1. Lycka till med tandborstningen... :)

    SvaraRadera
  2. Så spännande det ska bli att höra om det ger resultat!?

    SvaraRadera
  3. Du måste berätta om det blev nåt bra resultat.:)
    Ha en skön helg.Kramiz../Agge

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...