2 april 2013

Zeb Macahan - släng dig i väggen :)

Jösses...
Säger bara: Zebulon "Zeb" Macahan - släng dig i väggen..
Jag ser värre ut när jag går än vad han gjorde...

Jag red i 50 minuter igår.. 

Jag kan inte gå idag... 

Nu MÅSTE jag ta mig ut på en lunchpromenad för att få igång benen. Jag kan inte skratta heller utan att det gör ont.. Det gör faktiskt ont i varenda liten muskel jag inte visste jag hade..

Mary E2 på Fenix Park
Maja och MaryE2
Undrar hur det ska gå på min träning i kväll - cirkelpass känns ju inte så där jätteinbjudande just nu. Men jag måste, ska väga in mig och lära mig mycket ikväll - så det är viktigt att gå dit.

Men jösses så himla roligt det var :) Kanske jag gör om en dag!
Maja filmade det, ska se om jag kan delge er denna roliga syn :)

Idag tisdag och påsken är över. Tråkigt, för jag tyckte det var himla skönt att vara ledig. Men, man får trösta sig med att det är en kort vecka. Tack o lov för det med tanke på hur vår hall ser ut.. Den är under renovering. Men det är ju inte lätt att hålla ordning där hemma under tiden. Samtliga rum angränsar till hallen.

Det kommer att bli jättefint när det är klart. Vårt mål är att det är klart under helgen. Vi får se. Det är stalltjänst PLUS hopptävling också - svårt att få ihop det - men det går!


Nu ska jag försöka resa mig från stolen.

Ha en skön tisdag!
Kram Eva

ps. Majas favoritridläger Fenix Park har en presentation av alla lägerhästar och en liten text och bild från ett lägerbarn. Klicka här så ser ni vad Maja tycker om Mary E2 och även bilden är på Maja och Mary! ds

2 kommentarer:

  1. Åhh jag har aldrig ridit faktiskt. Skulle dock gärna vilja testa. Men det är nog tveksamt om jag ens kommer upp på hästen... :-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Klart du sa visa det! :-)
    Jag känner igen det. Jag red ju innan jul, för första gången på typ 10 års tid. Herregudars, vilken träningsvärk! Haha!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...