29 mars 2013

Ridhjälm

Åh, så underbart skönt det är att vara ledig. Det är underbart. Bara att få lov att vakna utan väckarklockan är fantastiskt. Vi somnade sött i soffan igår kväll så det vi behövde inte sova halva förmiddagen. Vi vaknade utsövda av att båda katterna gjorde allt för att vi skulle vakna - vilket vi då gjorde så klart. Ett kattsvans under näsan kittlar tillräckligt för att väcka mig i alla fall :)

Idag körde jag först till MyOne och köpte mig en ny ridhjälm. JO, du läste rätt - en ridhjälm till mig själv. Hade så klart önskat att jag fick möjlighet att rida betydligt mycket mer är jag gör idag. Men, det är ju så infernaliskt dyrt :( - men man vet aldrig hur det ser ut i framtiden. Det jag vet är att jag kanske ska rida på måndag... Det ska bli jättekul!!!

Därefter kördes det både hit och dit och slutligen kom jag hem.. 

Där hemma har Staffan lagt färdigt golvet - fogat i taket - målat taket - handlat lister - handlat panelskivorna - tagit bort elementet (utan att få någon stöt!). Vi börjar tidigt i morgon bitti med att måla taket en gång till, sedan ser vi hur det går med listerna.

Till lunch kommer min kära mamma och mormor och då ska vi käka lite god mat tillsammans. Hääärligt!

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Va kul för dig att du kan återuppta ridningen ibland, måste vara kul för Maja.

    GLAD PÅSK till er alla!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kikar in o önskar dig en riktigt Glad Påsk. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...