8 januari 2013

Varför somnar man inte...

För första gången hade jag lite svårt igår att somna. Jo, det är klart att det ibland händer att det tar lite längre tid att somna, men igår låg jag faktiskt och trummade med fingrarna ett stund innan det hände något... Jisses så jobbigt och tråkigt. Lider verkligen med alla som har sömnproblem. När jag sedan väl somnat så sover jag jättegott (om man inte får en häl i sidan...).

Igår kväll kom min lille påg och tog mig i handen och viskade fram "Mamma, jag är lite orolig för i morgon..." "Jag har lite ont i magen och är nervös"... Naw..sötnöt - han har inte varit i skolan och inte heller träffat några klasskamrater på hela jullovet, så han hade lite magknip. Men - när vi väl kom till klassrummet i morse så gick det så klart jättebra och han såg bara glad ut, inte orolig alls.

Skönt för mammahjärtat!

Resultatet av vårt slit under julhelgen ser ni här nedan. Majas rum är nu nästan helt klart. Fattas gör en liten planka som ska dölja en sladd och att vi ska måla dörren en gång till, men det blir till helgen. Så nu är alla väggar vita, vi har köpt nytt överkast och kuddar och lila/rosa detaljer till rummet, svarta boxar, ny (begagnad på Blocket) TV till väggen till höger om skrivbordet (inte på bild), nya ramar, nya hyllor och lite annat smått och gott. Maja, är supernöjd!













Ikväll, kära ni, ska jag läsa..................... På med läsglasögonen (hrm... jo man har ju passerat 40, så mack-glasögonen är på...)
Sista delen av trilogin "Femtio nyanser av frihet".
Som jag har längtat!!















Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Så bra det är med middagstips här bredvid:)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan kanske underlätta för någon ;)
      Men, jag tar inte ansvar för att jag har fått med alla nyttigheter som behövs...

      Hahaha..

      kram

      Radera
  2. Jag kunde inte somna igår. Berodde delvis på att jag hade en 4-årings fötter rakt i sidan ;-) Men var inte så trött iheller... Klockan blev nog närmre 01 innan jag somnade.

    Ha en fin onsdag
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...