30 januari 2013

Väck med håret

Nu har jag småblåsor.. småblåsor runt munnen.. Jo, jag har vaxat bort mustaschen och lite ner på hakan och halsen också. Hatar detta hår... Att vaxa mustaschen gör ont som fan. Är det värt det undrar jag?? Det gör ont att dra väck vaxen och sedan gör det dessutom ont efteråt med dessa småblåsor som gör att man definitivt inte är snyggare än innan. Snarare tvärtom! Jisses :)

Ja, ja - som tur är händer det inte så ofta. Någon som vet hur man får väck dessa blåsor förresten?

Idag har jag dessutom varit på min första, av två, konsultationer på att ta bort generande hårväxt. Mycket med hår idag... ha ha... Man kan undra om jag ser ut som en gorilla. På den frågan är svaret; nej.. ha ha ha..

Okej, konsultationen. Det tog 30 minuter. Det är ingen garanti för att håret försvinner helt. Det gör lite ont. Det kostar ca. 1500:- per gång och behöver ca. 5-8 gånger med ca. 6 veckors mellanrum. Håret måste vara "orört" några veckor så att det finns 2-3 mm utväxt.
Detta gäller då: "Hårborttagning med ELOS hårlaser och radiofrekvens". Vi får se - nästa vecka ska jag på nästa konsultation med en annan variant. 

Någon som har erfarenhet?
N
ä, nu ska jag titta vidare på "Mia på Grötö" - fasiken så rolig hon är och så bra programmet är.

Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...