21 januari 2013

Kräk och slappt

Natten till söndag började lilleman kräka.. Gah.. så jobbigt. Vi var inte ute i lördags, så smittillfället måste varit i fredags... Ganska lång inkubationstid kan jag tycka? 1,5 dygn. Eller kanske normalt? Vilket innebär att om jag blev smittad när Wille kräkte så blir jag sjuk mellan måndag och tisdag... I natt alltså :(.

Hu..!

Nä, det tänker jag inte bli. Önskar man kunde bestämma det.

Så gårdagen och dagen idag har inte varit speciellt aktiv av naturliga skäl. Men i morgon ska jag jobba och Staffan vara hemma med Wille. Jag höll Maja hemma idag också för säkerhets skull. Men, händer inget inatt får hon snällt gå till skolan.

Är ni friska?

Åh, vad vår dator "dampar" som Maja hade sagt. Den är så trööööööööög och inget vill som jag vill. Nä, jag tar och kryper ner under filten igen. Där har jag legat flera minuter både igår och idag och tittat på film med barnen och läst bok.

Sååå, ha en skön måndagkväll och själv ska jag se "Det okända" klockan 21.00.
Kram Eva
ps. Kycklingstroganoff var gott! Ta lite extra creme fraiche.. ds

2 kommentarer:

  1. Ja, upp till 2 dygn är nog inte ovanligt tror jag. (Även inkubationstiden). Här har den hoppat runt med 2 och t.o.m. 3 dagars mellanrum (om än ovanligt med det sista).

    Men usch ändå. :-(
    Krya på er!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...