18 januari 2013

Konsultationstid bokat!

Iiiii, blir nervös bara jag tänker på det. Men, jag har ju retat mig i 30 år och nu är jag så himla trött på mig själv att jag inte gör något åt det istället. Så igår tog jag beslutet att faktiskt sluta gnälla (för mig själv) och ta tag i problemet!  Jag förstår att du undrar vad fasiken det är jag dillar om... eller? Det är inte så himla allvarligt alls, men själv mår jag dåligt över det och så skäms jag lite och så måste jag hålla det i schack och så retar jag mig..mycket.
 
Det handlar bara om "generande hårväxt".. Så, då var det sagt. Tycker till och med att det är jobbigt att skriva orden.. Kanske dumt att dela med sig av det på bloggen, men du kanske också lider av det?

Det finns ju många sätt att bli av med det, men det jag snackar om är permanent borttagning genom "LOS hårlaser och radiofrekvens." eller genom Sopran XL (som visat sig vara den mest effektiva på permanent hårreduktion) . Jag ska till två kliniker...på konsultation... Jag måste få en viss känsla till personerna och stället. Är jag löjlig? Nä, va fasiken - det är ju min kropp jag ska "fläka upp".

Ja, vi får se vad det blir av det.

Nu ska jag tipsa om en produkt till kroppen. Inte heller det något konstigt och absolut inte ny på marknaden -utan det är Dove hudlotion. Men inte vilken som helst utan den som heter "Summer Glow" som gör kroppen att den ser solbränd och vacker (yea..right) ut utan att man behöver sola. Min vän har använt den länge och sagt till mig att prova. Nu har jag verkligen gjort det flertalet gånger och jag är lika nöjd varje gång. Helt plötsligt ser jag inte längre ut som en bekfis! Bara som en fis.. ;)

Använd den - du kommer inte att ångra dig!

Är så glad, för jag ska hämta nya träningskläder som jag har beställt och jag ska hämta en hög med produkter som jag har beställt från apotea.se. Fantastiskt smidigt att handla på nätet. Ännu bättre när det är billigare än i affärerna och när det är gratis frakt.

Gratis är gott!

Nu är snart denna Finfredag på arbetet slut och vi börjar gå mot Fredagmyset :).

Ha en fantastisk kväll!
Kram Eva


4 kommentarer:

  1. Generande hårväxt är inte nåt konstigt. Det har jag oxå, så du får gärna tipsa om ställerna du varit på är bra

    SvaraRadera
  2. Generande hårväxt är nog betydligt vanligare än man tror! Modigt att du vågar prata om det. :-)

    Tack för tipset på hudlotion. Den ska jag prova. :-)
    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lovar att du inte blir besviken (på hudlotionen alltså )

      Radera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...