11 januari 2013

Finfredag är det faktiskt

Vi har finfredag här på jobbet :). Det är kul. Vi klär oss lite extra fina varje fredag så att man verkligen känner att "nu är det nära" helgen och ledighet. Faktum är att man blir gladare av att känna sig extra fin!

Ska inte tjata (men gör det ändå..) men jag är trött... Jag behöver nog denna helgen mer än jag förstår. Jag måste skärpa mig med läsandet. Jag vill inte att boken ska ta slut så himla fort. Den är på över 600 sidor, men jag är redan halvvägs. Jag är så fascinerad (oj, jag trodde inte det ordet stavades så.... tur man lär så länge man lever)!! Men, jag bör nog släppa boken innan midnatt på vardagar..

Nu är det bokat!
Nästa kvalitetshelg med våra vänner (vi var sist på champagneweekend på Örenäs Slott) är nu på Bäckaskog Slott i vår (Stjärnorna på slottet är inspelat där)

Bäckaskog Slott i sin prakt. Vi börjar med en
historisk vandring och pausar med en fika :)
Slottssalen där vi skall inmundiga
4-rätters middagen på kvällen
Innan middagen ska vi ligga här i 2 timmar och "löga" oss.

Här ska vi sova!

Sköna sängar i fina rum efter en god middag och sedan en härlig frukost innan vi kör hem till vardagen igen. Underbart att ha att se fram emot.

Nu längtar jag hem till familjen och en härlig fredag med mycket mys. Vi festar till det med kycklingklubbor, rotfrukter och potatis i ugn, en god sås och stor sallad. Till det blir det ett stort glas med gott rött vin. Efter middagen slänger vi oss i sofforna, tar fram popcornen och annat gott och kopplar av. Hur länge vi kan hålla oss vakna idag vet jag inte... Troligtvis inte så länge -

om jag kan hålla fingrarna från boken vill säga ;)

Önskar dig en härlig fredag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Trevligt att få ha fin fredag på jobbet. Skulle också vilja klä mig fint på fredagar. Men jobbar på förskola o då är det bra med oömma kläder.

    SvaraRadera
  2. Tycker att det är roligt att läsa din blogg! Härligt att läsa att Wille trivs bra i skolan!! Låter underbart att åka iväg med fina vänner till ett slott! Ha en riktigt mysig helg och hälsa till din härliga familj! Kram Sanna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...