26 december 2012

Skönt med träning

Det kändes ganska tungt första varvet, men dom andra två varven så var jag riktigt igång och det kändes kanonbra. Mitt cirkelpass är klart för idag och jag kan njuta av en god kycklinggratäng ikväll :). Den står förresten redan i ugnen för att "gona" sig till middagen. Mmmmmm så gott!

Mitt mål är så klart även över 8000 steg. Jag ska göra ett tappert försök i alla fall, kanske jag hinner med en promenad senare idag.

Just nu är Maja iväg med kusinen på mellandagsrea. Ut och in i affärer och titta. Skönt att det händer något, för annars hade jag nog frivilligt jobbat i morgon... Nä, riktigt så farligt är det inte. Men barnen behöver umgås med vänner och framför allt Wille hade behövt springa ett maraton för att bli av med lite energi.. Staffan och Wille bygger lego just nu vid köksbordet. Vi köpte ett stort passagerarflygplan, så det lär ta sin tid att få ihop det - men han är en "jäkel" på att läsa manualen/instruktionen. Bådar gott inför framtiden - man kan ju inte göra något nu för tiden utan en manual.... hehehe....

Mellandagsrean hoppar jag över. Jag ska ut en sväng i morgon, men det är inte på rean, utan det är för att min kära make fyller år på fredag och present skall köpas :-). I samma veva ska vi till stallet till Martina och vara "stand in" för Jessica för hennes medryttarhäst. Kul!

Igår fick vi upp våra plåtbokstäver!! Det tog lite tid innan jag fick ihop alla. Dels är dom dyra och dels fick jag leta länge för att hitta exakt det jag ville ha. Men nu är det komplett!

Önskar dig en skön Annandag jul!
Kram Eva

Photo: PlåtbokstäverPhoto: Våra bokstäver på plats :)


 

2 kommentarer:

  1. Åh vad skönt det låter. Jag önskar att jag kunde träna. Har åkt på något jäkla virus... :-(

    Hoppas du tränade lite åt mig också. ;-)
    God fortsättning!

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Så snyggt det blev!

    Jag känner litegrann samma här hemma, med rastlösa barn. Men kompisarna är bortresta så här är ganska tomt.

    Ha en skön torsdag!
    KramK

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...