3 december 2012

Buzzador-jag kom med!

Tyckte det var längesedan jag kom med i en kampanj på Buzzador. Men nu kom jag med och det för att prova Locobase Repair. Perfekt för mig som har über-torr hud :). Chansen är ju väldigt stor att mina vänner och kollegor också får prova och sedan göra sitt utlåtande. Kul!




Helgen har varit jättebra. Gårdagen var himla mysig. Kaminen var igång hela dagen och spred en härlig värme i hela huset. Vi fick upp alla stakar och fick även fixat annat under tiden med hjälp av käraste Amelie. Okej, jag kan hålla med om att det blev extramysigt i och med all snö och att det ljusar upp världen lite. Men annars är jag inte så glad för snön. Ställer mest till med problem tycker jag.. Bilolyckor och annat elände.

Både fredag och lördag var jätteroliga med fest, bowling, middagar och mycket skratt. Jag är med andra ord jättenöjd med helgen.

Du också?

Idag är det så en helt vanlig måndag. Det är vecka 49 och slutet av 2012 närmar sig faktiskt med stormsteg. Konstigt att det bara rullar på oavsett vad som händer och sker runtomkring oss (det blev djupt..). 
På lunchen idag klämde jag in ett 30 minuters cirkelpass vilket gör att jag nu är färdigtränad för idag :-). Tänkte därför tillbringa kvällen på skolan istället. Det är dags för skolråd igen. Ja, jag jublar ju inte av glädje - men det är ändå intressant att få information först.

Ses i morgon!
Kram Eva 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...