28 november 2012

Panik!!

Våra värmeljus är snart slut... Ännu värre är att vi var på Ikea i helgen och då glömde vi handla ljus - så vi har egentligen inga ärenden dit mer nu innan jul.. Jag är för snål för att handla någon annanstans, så jag får väl ta och köra dit en lunch under nästa vecka. Lär ju inte hinna det denna veckan och i helgen är det helt uteslutet. Ljusen kommer att ta slut innan jag hinner dit..... Helsike också.. ;) - okej, jag får väl handla några stycken i en annan affär så länge.

Värmeljus måste man ju ha!

Jag har fått på mig min stegräknare igen. Jag har nämligen tagit professionell hjälp för att gå ner 10kg. Här ska det räknas steg, tränas cirkelpass, ätas ordentligt och gå ner i vikt. Vi börjar lagom, med att snitta 8000 steg per dag (för hade jag som krav 15000 och jag fick panik när jag inte hann...) Jag tror jag går 8000 en vanlig dag med lunchpromenad mm - i så fall så höjer vi siffran framöver. Cirkelpassträning ska jag göra under två luncher i veckan och en kväll och så ska jag träna själv hemma. Ser fram emot resultat!

Onsdag idag och ikväll ska jag och barnen gå upp och mysa i sofforna på ovanvåningen ganska tidigt. Vi tar med oss värmeljus (........ dom jag kan hitta) och fram med kuddar och filtar och tittar på TV. Det är så himla mysigt och så får jag vara nära barnen när dom somnat. Härligt! Staffan ska träffa sina systrar och sin pappa, så vi andra passar på att mysa :)


Först ska jag dock jobba färdigt idag och hämta upp Maja i stallet på vägen hem.

Ha en skön onsdag!
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Vi hade stegräknar tävling på jobb..... INTE bra!!!! Iallafall för mig...... Eller om man ska se de i en annan vinkel( mycket bra) jag gick ju långa omvägar innan jag gick till jobb och samma när jag gick hem........det blev som ett gift.... Tillochmed att min man blev arg en gång ( fredag) för jag tyckte att jag inte gått tillräckligt så jag stod och småhoppade medans vi kolla på film..... Han blev ganska irriterad, hihihih

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sarah!!
      Kul att höra från dig :)

      Jag vet paniken... hihi, det är därför jag har sänkt kravet just nu i början. Jag blir tokig och håller på precis som du.

      Kram

      Radera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...