16 november 2012

Mormor-luncher

Lunch hos min mormor är inte som andra luncher :). Oftast är ett stort smörgåsbord (med egengjord leverpastej, eget bröd, egna bullar, egen italiensk sallad mm) uppdukat och så möts man av "jag har inte så mycket hemma Eva, så jag hoppas du kan ta det som det är". Jösses... ni skulle bara veta. Jag åker ju faktiskt upp till min mormor bara för att träffa henne och pratat lite, jag är där i en timme och hade verkligen nöjt mig med en slät kopp kaffe! Även om jag säger det, så blir det nästan aldrig så. Försöker åka dit en gång i veckan i alla fall.

Igår körde jag upp till henne och då hade hon, utöver smörgåsbordet, stekt köttbitar i härlig gräddsås med kokt potatis och inlagd gurka..Om jag är bortskämd... ja, det är jag nog.. Tycker jag om min mormor... ja det gör jag verkligen - lika mycket som jag tycker om min mamma!


Det är underbart att sitta och lyssna på mormor, vi kommer alltid in och snackar om "förr" och det är så himla intressant. Vissa berättelser har jag hört, men vissa inte. Konstigt egentligen, för jag har umgåtts mycket med min mormor. Åh, det är så intressant och herregud vad hon är bäst!

Uppdukat och fint

Kött och potatis - mums!!

Min älskade mormor!
Sa jag förresten att hon fyller 98 år i januari...

Trevlig fredag allihopa, helgen bjuder på full rulle med ridning, hopptävling, arbete, träning med mera
Kram Eva

4 kommentarer:

  1. Men vilken underbar mormor, fin är hon också! Är man så gammal så finns det mycket att berätta, har en väninna som är 91! Kram

    SvaraRadera
  2. OJ, hon ser mycket yngre ut! Hälsa henne det!!

    SvaraRadera
  3. Underbara underbara Inga! Som jag saknar henne! Hälsa så mycket från mig. Jag tror att jag ska ringa henne snart :)


    Kram kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...