9 november 2012

Hurra det är fredag!


Faktum är att sedan jag gick upp till 100% arbetstid igen och slutar 17.00 på fredagar, så har jag börjat uppskatta fredagen, om möjligt, ännu mer än innan.
Innan vaknade jag med stress i magen och tanken varje fredag. Jag visste att jag skulle få ett litet helvete på jobbet mellan 8-12 för jag ville ju så klart göra 8 timmars arbete på 4 timmar. Plus att kunderna förväntade sig att jag skulle lösa allt innan jag gick hem för dagen. Tror nog att även mina kollegor gjorde det... När jag sedan väl var hemma så ringde telefonen hela tiden - med andra ord så jobbade jag fast jag var ledig.

Så kunde jag ju inte ha det och det har jag inte nu längre heller.

Glad!!


Ikväll är det hög tid för en fredagsgrillad köttbit och en hink (?) med rött vin. Det är något speciellt att grilla även på hösten och vintern. Det luktar himmelskt gott och smaken på köttet går inte av för hackor det heller.
Efter en god middag blir det soffhäng x 10. Madrasser och kuddar och filtar och mys. Vi kör lite lördagsmys också ikväll i och med att vi åker till Örenäs i morgon.

Önskar dig "happy friday"!!


Kram Eva







3 kommentarer:

  1. Kikar in för att önska dig en skön fredag!!!:)
    Kramiz...

    SvaraRadera
  2. Haha en hink med vin:)Vi har inte heller plockat bort grillen!
    Det är klart man vill komma hem tidigare när barnen är små men det är klart om jobbet jagar en hemma så kan man lika gärna vara kvar! Ha det så mysigt i helgen! Kram

    SvaraRadera
  3. tack för ditt besök:o)))Önskar dig oxå en härlig Fredag...Hälsa de dina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...