29 november 2012

Happy Happy :-)

Jag har en snäll mamma. Det visste jag i och för sig innan, men idag har min mamma varit på Ikea och handlat och handlade då samtidigt värmeljus till oss! Yes! Nu kan jag slösa igen - 500 ljus ska väl räcka ett tag?

Idag blir det träning efter jobbet. Ett cirkel/pulspass på 30 minuter. Ska bli skönt. Sedan kör jag hem och fixa och dona lite. Jag är inte klar med Willes paketkalender... Fattas 9 paket. Får nog ta en sväng till affärerna i byn... På lördag ska ju första paketet öppnas.

På lördag börjar även julkalendern på TV. Nya avsnitt av favoriten "Mysteriet på Grevholm". Exteriören är från detta slott i Hjularöd som bara ligger ca. 5 mil från Malmö - Fräckt. Här körde vi förbi förra året och "smygtittade". Wille blev helt begeistrad.
Faktiskt en julkalender jag ska se. Men så kommer vi till dilemmat... Ska man se den på morgonen eller på kvällen? Maja ser den på morgonen, för det hinner hon. Men, vi brukar ju köra hemifrån när den börjar..

Jo, det är ju inget problem jag vet. Men ändå...

Nä, dags att käka lite så att jag orkar träna.
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Vi ska till IKEA på lördag. Jag tror att vi kan vara värmeljusberoede...? Haha!

    SvaraRadera
  2. Hemma hos Anna Book går det visst åt 50 st per dag!
    Julkalendern blir man aldrig för gammal för:) Slottet ser spännande ut! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...