20 november 2012

Femtio nyanser av honom



Hm.. En bok jag inte kan släppa ;)! Hoppsan...
Jodå, det är som dom säger - en himla bra bok. Jag kan icke släppa den :) Jag är helt fast. Det blir till att läsa hela trilogin. Ibland sitter jag och blir generad - och det ska ganska mycket till för att jag ska bli det.. hahahaha. Ett bra boktips till er andra med andra ord - Femtio nyanser av honom.

Igår fick jag ett samtal vid lunchtid från skolan.. Wille var sjuk fick jag reda på. Aj, då. Flera barn hade blivit hemskickade, dom flesta hade kräkt. NAJ, tänkte jag - inte kräksjukan - vill inte......... Men, jag tror vår lille påg också ville gå hem... Ingen sjukdom här inte. Han såg lite blek ut, klagade på ont i magen och huvudvärk - så man ville ju inte nonchalera det. Plus att han under natten konstrat och varit jätteförkyld. Fast, resten av dagen var han sin vanliga spillevink och lekte och blev, så klart, uttråkad. Det tyckte jag gott han kunde bli ;)

I morse var det så planerat att gå till skolan. Då vaknar pågabläran (?) med ögoninflammation... Häpp. Därför är vi nu hemma idag också. Ögat är faktiskt äckligt rött, så jag torkar det en gång i timmen med ljummet vatten och håller tummen.

Hemma hos oss är nu många värmeljus tända, det doftar nybryggt kaffe och barnprogrammen dånar i bakgrunden. Wille sitter på golvet och leker för fullt och jag läser..... Ja, jag pausar ibland och bloggar istället, eller kollar min mail, eller plockar  undan, eller städar. Men, i det stora hela blir det en lugn dag tillsammans. Staffan ska jobba länge idag, så planerat var att mamma skulle hämta Wille. Mamma kommer ut ändå :) - det är dags att placera ut det nya ljusnätet jag köpte för utomhusbruk. Har sett att andra tjuvstartat, så då gör jag också det. Hatar mörker!

Kram på dig!
/Eva :)

3 kommentarer:

  1. Jag har bara läst ett par sidor av boken ännu. Har hört både bu och bä om den. Undrar om jag pallar att läsa ut hela,den är nämligen på engelska!

    SvaraRadera
  2. Den läser jag också. Har bara två kapitel kvar...! :-(

    SvaraRadera
  3. Jag är också sugen på att starta med ljusen...men vi måste köpa nytt!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...