13 november 2012

Drömmar

Jag drömmer varje natt. Kommer oftast ihåg vad jag har drömt också. Ibland skakar jag bara på huvudet och undrar var fasiken jag får allt i från och ibland så sätter tankarna igång.

I morse när jag vaknade så kände jag en sådan saknad... En saknad efter förskolefröknarna (förlåt om jag skriver fel..) Trollflöjtens Förskola. I natt "träffade" jag Helena och Monica och det var kramkalas och så satt vi och pratade länge och väl och det var jättemysigt.Wille var också med och fick äntligen träffa båda igen. Det pratar Wille om ofta.

Konstigt kanske ni tycker, men förståeligt att dom dyker upp i min dröm. I helgen pratade vi nämligen om just förskolor och hur olika det är och dom problem som oftast uppstår. Vi kunde däremot säga att vi ALDRIG haft problem eller frågetecken på vår förskola. Det måste vara världens bästa förskola helt enkelt!!

Saknar er alla. Jag satt i soffan varje morgon i många år...


Tisdag idag. Även om jag är astrött varje morgon, så vaknar jag till lättare nu. Kan det bero på vitaminerna jag stoppar i mig? Hoppas det. Jag fortsätter knapra i alla fall. Ikväll jobbar maken sent och Maja hämtar Wille. Jag slutar lite tidigare så att vi möts hemma. Det blir crossträning, middagslagning och slutligen mys i soffa med Äntligen Hemma. 

Kanske

Mina planer brukar inte följas. Vi får väl se!
Kram Eva

4 kommentarer:

  1. Ha en skön dag och kväll!!!:)
    Kramiz..

    SvaraRadera
  2. Lustigt det där med drömmar ;)

    SvaraRadera
  3. ja, hjärnan spelar verkligen spratt med en under nätterna- ett sätt att sopa bort skräp enligt sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt,som jag lyssnade på i helgen :)
    Hoppas kvällen varit bra1

    SvaraRadera
  4. Åh, så härligt att vi är saknade.
    Vi saknar er också, särskilt då Wille såklart:))
    Kom gärna och hälsa på!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...